Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 015 - 21 21 489

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Teambuilding in een monumentaal pand in het park
  • Stijlvolle comfortabele vergaderruimtes
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Op zoek naar een geschikte omgeving voor uw teambuilding?

Teambuilding om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? De Lindenhof ligt midden in het Agnetapark en beschikt over een groot terras. De locatie biedt een goede combinatie van comfortabele vergaderzalen en een groene omgeving voor buitenactiviteiten. De ruimtes in De Lindenhof krijgen veel daglicht binnen en draadloos internet is aanwezig. Om de teamcoaching te begeleiden verwijzen wij u graag naar één van onze leveranciers. Zij gaan aan de slag met kernwaarden zoals inzet, communicatie, saamhorigheid, wederzijds respect, maar vooral fun! Van handboogschieten tot mountainbiken en van katapult bouwen tot een outdoor golf challlenge. De activiteiten voor of na uw bijeenkomst kunnen ingepland worden vanaf 45 minuten tot 3 uur.

Voor uw teambuilding bijeenkomst kiest u zelf de gewenste zaal. Daarnaast maakt u een keuze uit één van de vergaderarrangementen. Natuurlijk vullen wij het vergaderarrangement graag aan met extra lekkernijen zoals een Engelse muffin, een hartige snack of verse jus d’orange. Na afloop van uw vergadering nog even naborrelen met een bittergarnituur of genieten van een heerlijk diner? Vraag de salesafdeling naar de mogelijkheden.

Voor teambuilding verwijzen wij u graag naar onze leveranciers.

Kom langs en bekijk De Lindenhof

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 015-2121489. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

Mogelijkheden

Hieronder treft u de brochure met vergaderarrangementen aan en de mogelijkheden van één van onze partners.