Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 015 - 21 21 489

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Wedding Design en Styling

Wedding Design en Styling

Onze locatie is natuurlijk prachtig maar natuurlijk is het leuk om je eigen stijl of thema door te voren tijdens de verschillende onderdelen van je feest. We adviseren dan wel gebruik te maken van professionals.

 • Perplexz

  Perplexz

  Perplexz zorgt voor een Wow-factor op jullie huwelijksdag. De passie van het team van Perplexz is om bruidsparen te laten zien dat een al bijna perfecte locatie, uitmuntend kan worden door middel van styling. Zij denken graag met jullie mee, kunnen zorgen voor een eigen identiteit, hulp bij logo ontwerp, alles op maat uitgewerkt.. Perplexz staat voor persoonlijke benadering, werken met hoogwaardige materialen en hebben een uitgebreid team. Zij gaat voor uitmuntend.

  Perplexz

 • Bloom Styling

  Bloom Styling

  Een bruiloft is meer compleet wanneer je op de locatie herkenbare stijlelementen ziet terugkomen. Hierbij helpen kleurkeuzes, bloemstukken en accessoires. Maar ook een op maat gemaakt trouwlogo geeft een extra boost aan een bruiloft. Bloom Wedding is gespecialiseerd in de styling van huwelijken. Niks is haar te gek: tenten, vloeren, meubilair, bloemwerk, accessoires en verlichting: alles wordt op elkaar afgestemd. Een goed gestylde bruiloft geeft veel rust en slaat hoge ogen! Bezoek de website en klik ook eens door naar het online inspiratie magazine.

 • Total-X

  Total-X

  Styling op een persoonlijke, creatieve en unieke manier? De passie van Total-X is het creĂ«ren van onvergetelijke en indrukwekkende momenten. Total-X is hier zeer ervaren in! Total-X is altijd volop in beweging, ontwikkelen nieuwe concepten en gaan graag uitdagingen aan waarbij hun vakmanschap ingezet kan worden. Als eerste weddingstylist van Nederland zijn zij na 7 jaar nog steeds toonaangevend in wat ze doen: een fantastische (totaal)styling van jullie trouwdag neerzetten. Van het ontwerp van een trouwhuisstijl tot het verzinnen van de give-away, van bruidstaart tot bloemstyling, van Candy-table tot tafelstyling… alles wordt op maat bedacht en gemaakt. Uniek en persoonlijk, daar gaan zij voor!

  Total-X

 • In Style Styling

  In Style Styling

  Het team van In Style Styling & Decoraties is gespecialiseerd in wedding styling en verzorgt graag de styling van jullie huwelijk.
  Zij verzorgen o.a. aankleding van de ceremonie, het diner en/of de feestzaal, waarbij zij unieke styling concepten en DIY arrangementen ontwikkelen om jullie dag er perfect gestyled uit te laten zien.
  Zij zorgen ervoor dat iedere styling op maat wordt gemaakt, waarbij een bruidspaar de keuze heeft tussen een complete styling op locatie of tot het huren van unieke styling materialen.

  http://www.instylestyling.com

Bruiloften De Lindenhof

De Lindenhof heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier hun ervaringen.

Lees het verhaal van Bruiloften De Lindenhof
twitter