Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Floor Versteegh

Floor Versteegh

 

Even voorstellen…..Floor Versteegh

Hoi Floor, welkom bij Event Company. Alhoewel, zo nieuw ben je eigenlijk niet., want je bent een bekende van ons. Kun je jezelf even voostellen?
Hallo! Ik ben Floor, 23 jaar en sinds vorig jaar afgestudeerd van de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Ik woon in Delft, zo ben ik 5 jaar geleden bij De Lindenhof terecht gekomen. Ik ben toen begonnen in de bediening als bijbaantje naast mijn studie, waar ik het altijd ontzettend naar mijn zin heb gehad. Na drie jaar in de bediening ben ik ook als Party Manager werkzaam geweest, zowel op De Lindenhof als op Landgoed Te Werve. Nu ben ik sinds 4 maanden werkzaam op de Salesafdeling van Event Company en heb ik het ontzettend naar mijn zin!

Waar kijk je het meeste naar uit in je nieuwe functie als sales assistent?
In de bediening maakte ik op de dag zelf het evenement mee, van het ontvangst tot de afsluiting van bijvoorbeeld het feest. Je probeert de gasten dan voor een dag helemaal in de watten te leggen. Nu op de Sales afdeling begeleid ik onze klanten door het hele proces, vanaf het eerste contact tot en met de vraag over hoe de dag verlopen is.  Ik ben benieuwd hoe het er ‘aan de andere kant’ aan toe gaat. Ik wil graag  alles leren over deze tak van het bedrijf, iets waar ik nog helemaal niet bekend mee ben. Ik kijk vooral uit naar het leggen van contacten en de binding van klanten, het moment waarop een bedrijf nogmaals een reservering wil plaatsen omdat men de vorige keer zo goed geholpen is.

Wanneer is een evenement voor jou geslaagd?
Dit is voor mij eigenlijk heel simpel, voor mij is het evenement geslaagd als men een geweldige dag heeft ervaren, zowel vanuit de voorbereidingen als op de dag zelf.

Welk evenement had jij willen bedenken?
Er is niet een specifiek evenement dat ik heel graag had willen bedenken, maar het lijkt me ontzettend gaaf om in de toekomst een festival te organiseren. Hier komen zoveel aspecten bij kijken! Het lijkt me een uitdaging om van elk aspect op de hoogte te zijn en ieder onderdeel in goede banen te leiden. Na afloop zal dat een heel tevreden gevoel geven!

Waar ben je goed in?
Ik ben erg sociaal en vind het leuk om in contact te zijn met mensen en deze contacten te onderhouden. Verder denk ik graag mee met de organisator om van alle mogelijkheden de beste opties te kiezen.

We leren je graag beter kennen. Wat doe je in je vrije tijd?
Twee keer per week ben ik te vinden op het hockeyveld. Dit doe ik al van jongs af aan en vind het heerlijk om een fanatiek spel te spelen! Ook ben ik bezig met het behalen van mijn wijnbrevet, ik hou ontzettend van mooie wijnen, lekker eten en reizen!

Met wie zou jij  een kop koffie willen drinken en waarom?
Met George Clooney, hij heeft vast de lekkerste smaken Nespresso thuis!

Hoe hoop je over 3 jaar terug te kijken op deze functie? Welke doelen heb je dan voor jezelf behaald?
Dit is mijn eerste fulltime baan, ik ben hier nu 4 maanden bezig en ik leer nog steeds iedere dag! Het is een heel gevarieerde functie met zowel contacten op de zakelijke als particuliere markt. Over 3 jaar hoop ik terug te kijken op deze functie als de tijd waarin ik ontzettend veel heb geleerd. En waar ik daadwerkelijk heb leren verkopen, maar ook het cross- en up-sellen onder de knie heb weten te krijgen.

Locatie bekijken? Bel voor een afspraak!

Trouwen of iets te vieren? Bel dan 070- 41 52 185.