Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 015- 21 21 489

Zoeken

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Landgoed Voorlinden De Lindenhof

U bent hier:  Home >  Locaties >  De Lindenhof

 • visual
  • Unieke monumentale locatie in Agneta Park, bij centrum Delft
  • Eigentijds ingericht
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  Vraag informatie aan

Trouwen, vergaderen of feesten in De Lindenhof

Aan de vijver van het Agnetapark in Delft ligt De Lindenhof. Deze monumentale locatie heeft sfeervolle ruimtes voor bruiloften, vergaderen, feesten en presentaties van 25 tot 450 personen. In het voorjaar en de zomer kunt u genieten op één van onze terrassen, een wandeling maken door het Agnetapark of in het centrum van Delft.

De omgeving van De Lindenhof

Rond 1880 werd voor het personeel van de Gist- en Spiritusfabrieken een rustiek Delfts wijkje gebouwd. Midden in dit bijzondere wijkje ligt De Lindenhof. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en heeft een plaats op de rijksmonumentenlijst. Het interieur, de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen zijn bewijs dat De Lindenhof terecht op deze lijst staat.

Trouwen, receptie en feest

Stel u voor dat u uw huwelijksfeest viert in de Toneelzaal met een groot podium voor de band en kolossale kroonluchters. Het monumentale pand bestaat uit meerdere ruimtes met ieder een eigen karakter. De gemeente Delft verzorgt bovendien de huwelijksceremonie op locatie. Bij mooi weer wordt gebruik gemaakt van het grote terras onder de kastanjebomen.

Presentaties, vergaderen en seminars

De monumentale ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor een plenaire sessies en grote bijeenkomsten van 25 tot 200 personen. U luncht en dineert in bijvoorbeeld de Orangerie, de Tuinzaal met prachtige binnentuin of gewoon lekker op het terras.

Onze keuken

Onze keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw evenement. U geeft van tevoren het menu door en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Locatie bekijken?

1495

U bent van harte welkom om onze locaties te komen bekijken. Bel voor een afspraak: 070-41 52 185.

 

Wij organiseren ook een trouwinspiratiemiddag waarbij u sfeer kunt proeven en onze leveranciers kunt ontmoeten. Op zondag 12 april in De Lindenhof en zondag 19 april in Kasteel De Hooge Vuursche. Zie hieronder voor aanmeldingen.

Trouwinspiratiemiddag 12 en 19 april

Best Deal Day De Lindenhof

1221

Voor € 3.995,00 (All in) kunt u al een geweldig huwelijksfeest geven op onze laagseizoensdagen.

Lees meer over Best Deal Day De Lindenhof

Condoleance

Wilt u een condoleance organiseren op onze locatie? Neem contact met ons op: 070-41 52 185. Na kantooruren kunt u bellen met de heer van den Akker: 06-50 64 53 13.

Condoleance