Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 015 - 21 21 489

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Hoe werken wij

Natuurlijk wilt u dat uw bijeenkomst een succes is. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben wij enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. U zult zien dat wij alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Locatiebezichtiging, optie en offerte

  Locatiebezichtiging, optie en offerte

  Indien u uw bijeenkomst in De Lindenhof wilt organiseren,  maken we graag een  afspraak voor een persoonlijk gesprek en rondleiding. Vervolgens plaatsen wij een optie en maken we, aan de hand van uw wensen, een offerte op maat. Deze vrijblijvende offerte en optie zijn twee weken geldig.

 • Detailbespreking

  Detailbespreking

  Twee weken voor uw bijeenkomst nemen we contact met u op om alle details door te nemen. Het aantal gasten kunt u tot twee weken voor aanvang aan ons doorgeven. Dit aantal is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

 • Omzetgarantie

  Omzetgarantie

  In De Lindenhof hanteren wij omzetgaranties. Dit houdt in dat de totale reserveringswaarde op een bepaalde datum aan een minimaal bedrag moet voldoen. Zodra wij de gewenste datum weten, kunnen wij u meteen vertellen wat de omzetgarantie voor die dag is.

 • Zaalhuur en exclusiviteit

  Zaalhuur en exclusiviteit

  De ruimtes die gebruikt worden, zijn afhankelijk van het aantal gasten en het programma. Voor het gebruik van de ruimtes berekenen wij zaalhuur. Daarnaast zijn er in De Lindenhof dagen dat wij de locatie uitsluitend verhuren op basis van exclusiviteit.

 • Betalingsvoorwaarden

  Betalingsvoorwaarden

  Direct na de bijeenkomst ontvangt u de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Voor bijeenkomsten met een reserveringswaarde van minimaal € 5.000,- vragen wij een maand voor aanvang een aanbetaling van 50%.

 • Uniforme Voorwaarden Horeca

  Uniforme Voorwaarden Horeca

  Op al onze reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Een exemplaar vindt u bij uw offerte en is ook te downloaden rechts op deze pagina. Bij annulering hanteren wij artikel 9.4.2.

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Uniforme Voorwaarden Horeca

Hieronder kunt u de Uniforme Voorwaarden Horeca downloaden.